ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ   ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ   ΤΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ   ΧΟΡΟΥ

 

 1. Η σχολή χορού λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο (εγγραφές και έναρξη μαθημάτων) μέχρι το τέλος Ιουνίου.  Ακολουθεί όλες τις σχολικές αργίες, όπως έχουν οριστεί από τα αρμόδια υπουργεία.
 2. Τα τμήματα οργανώνονται σύμφωνα με την ηλικία και επίδοση των μαθητριών-των κατά την απόλυτη κρίση των δασκάλων και της διευθύντριας της σχολής.
 3. Κάθε μάθημα διαρκεί  50΄ . Οι μαθήτριες-τες πρέπει να βρίσκονται στη σχολή 5΄- 10΄νωρίτερα,για να αλλάξουν στα αποδυτήρια και να προετοιμαστούν.
 4. Η ενδυμασία της τάξης ορίζεται από τη διεύθυνση της σχολής η οποία φροντίζει για τις πιο συμφέρουσες τιμές όταν αυτό είναι εφικτό.
 5. Αν κάποιο μάθημα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα της σχολής, τότε αυτή αναλαμβάνει να το  αντικαταστήσει με κάποιο άλλο μάθημα από τα ήδη υπάρχοντα.
 6. Μαθήτρια-της που λείπει παραπάνω από 2 συνεχόμενα μαθήματα πρέπει να ειδοποιεί τη γραμματεία της σχολής. Οριστική διακοπή της μαθήτριας-τη γίνεται μόνο γραπτά και ισχύει για τον επόμενο μήνα από την ημερομηνία εγγραφής της διακοπής.
 7. Δεν επιτρέπεται η παρουσία των γονέων και κηδεμόνων μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 8. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τα κινητά τηλέφωνα είναι πάντα κλειστά. Επίσης οι μαθήτριες-τές δεν πρέπει  να μασάνε τσίχλα, να φορούν κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αξεσουάρ. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού.
 9. Η μαθήτριες-τες πρέπει να έχουν φάει ελαφρά τουλάχιστον δύο ώρες πριν το μάθημα. Είναι αδύνατο να γυμναστείς με βαρύ στομάχι.
 10. Αντικείμενα αξίας ή χρήματα να παραδίδονται στην γραμματεία της σχολής. Σε αντίθετη περίπτωση αν χαθεί κάτι η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη.
 11. Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Η αποχή των μαθητριών-των για ένα χρονικό διάστημα από τα μαθήματα, δεν συνεπάγεται την μη πληρωμή των διδάκτρων του διαστήματος αυτού.
 12. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της σχόλης.
 13. Οι γονείς και μαθήτριες-τες πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις της σχολής. Τα προβλήματα ή τα παράπονα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, να αναφέρονται στη διεύθυνση για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.
 14. Κάθε δεύτερο χρόνο η σχολή κάνει παράσταση σε θέατρο και αναλαμβάνει την ενοικίαση του, τα σκηνικά, τους φωτισμούς, τη μουσική, την εκτύπωση και διανομή του προγράμματος καθώς  και άλλων εξόδων που ενδεχομένως προκύψουν.. Οι γονείς επιβαρύνονται αντί εισιτηρίου με μια ανάλογη συμμετοχή για το θέατρο και τα έξοδα των κουστουμιών των παιδιών τους, που προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατό φθηνότερα. Με την παραγγελία δίνεται η προκαταβολή ( 50% του συνολικού ποσού) και η εξόφληση με την παράδοση, ένα μήνα πριν την παράσταση. Οι μαθήτριες-τές που δεν επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παράσταση για διάφορους λόγους, συμμετέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα μαθήματα της σχολής.

 

 

                                                                             Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Σκοπός της σχολής μας είναι να προωθήσει την τέχνη του χορού, κλασικού, σύγχρονου, κ.τ.λ. Ο χορός αντιμετωπίζεται ως αυτό που είναι στην ουσία του: πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Χορός σημαίνει ελευθερία κίνησης και ανεξαρτησία. Παράλληλα, όμως,  και για να επιτευχθούν τα παραπάνω, απαιτείται οργάνωση και αυτοέλεγχος. Ο χορός διδάσκει στους νέους να οργανώνουν τη σκέψη τους, να δουλεύουν ομαδικά και να σέβονται τους συνανθρώπους τους. Κι ακόμη να καλλιεργούν και να προβάλλουν τα θετικά στοιχεία του εαυτού τους, με συγκέντρωση και αυτοπειθαρχία.

Επικοινωνία

Ιωάννου Μεταξά 15

Παιανία

Τηλ: 210 6642961

Κιν: 6938872847

pigipefani@gmail.com

Youtube Channel Facebook page

Χάρτης σχολής

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Accessibility Certified

©2024 xorosxoros.gr. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD